“Obožavam Srbe i Srbiju”! Džoni Dep pričao na srpskom a onda je pohvalio našu zemlju i narod! (VIDEO)

Foto: PrintScreen/Fejsbuk Jelena Mandić
259

Američki glumac i producent Džoni Dep (57) je u Monte Karlu otkrio da obožava Srbe i Srbiju, pa je progovorio na srpskom jeziku.

Naime, holivudski šmeker se pojavio na “Planetary Health” gala svečanosti, a tamo ga je intervjuisala Jelena Mandić. Događaj je upriličen 24. septembra, a Mandićeva je snimak razgovora sa Depom objavila 28. septembra, prenosi “Telegraf”.

“Obožavam Srbe i Srbiju”, rekao je Džoni u intervjuu.

#JohnnyDepp mi je ovoga puta priznao da obožava jednu zemlju koja se zove #Srbija ❤️ I ljude koji se zovu #srbi 😍 Lepo smo ćaskali na tu temu, pa sam ga zamolila da mi to kaže i pred kamerama, kako bih podelila sa mojim drugarima, ali nažalost Simon de Pury koji se čuje u pozadini je nadjacao celu našu priču 🤨 P. S. Nisam ga pitala za ostale "aktuelne teme", jer me njegov srpski jezik oduševio i odgovorio od te ideje 😉 u tom momentu… Ali srešcemo se 😋

Gepostet von Jelena Mandic am Sonntag, 27. September 2020

Slavni glumac je zatim otkrio koje reči zna da izgovori na srpskom jeziku, a one su mu ujedno i omiljene.

“Kako si, volim te”, rekao je Džoni i nasmejao Jelenu koja je snimak podelila na Fejsbuku.

“Džoni Dep mi je ovoga puta priznao da obožava jednu zemlju koja se zove Srbija i ljude koji se zovu Srbi. Lepo smo ćaskali na tu temu, pa sam ga zamolila da mi to kaže i pred kamerama, kako bih podelila sa mojim drugarima, ali nažalost, Simon de Pury koji se čuje u pozadini je nadjačao celu našu priču”, napisala je Jelena.

Džoni Dep sa Jelenom

Mandićeva je, inače, 2004. godine proglašena za prvu pratilju Mis Srbije, pa se takmičila na izboru za Mis Univerzuma.

Džoni je, podsetimo, 2018. godine boravio u Beogradu, gde je snimao film Minamata.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More