Amerikanci u čudu kad su videli fotografiju iz Jokićevog provoda (FOTO)

(AP Photo/Mark J. Terrill)
83

Nikola Jokić je završio uspešnu sezonu u Denver. Nagetsi su igrali finale zapadne konferencije gde su izgubili od Lejkersa, ali je sezona bila dobra jer su nadmašili rezultate iz prethodne.

Jokić se vratio u Srbiju gde se odmara do početka priprema za novu NBA sezonu koja neće početi pre Božića. Međutim, osim odmaranja Jokić koristi vreme i za provod, prenosi “Telegraf”.

Fotografija srpskog NBA asa kruži internetom i izaziva kontroverze jer Jokić sedi za stolom u nekoj kući, verovatno u Somboru a ispred njega gomila alkohola, puna pepeljara i cigarete.

Doduše niko ne zna i nije baš najjasnije kada je nastala fotografija, ali od sinoć se masovno deli društvenim mrežama. Najverovatnije je da je fotografisana pre nekoliko godina još do Nikola nije ni došao u NBA.

Među prvima je tu fotografiju objavio satirični italijanski košarkaški nalog “La Đornata tipo”, i to uz komentar u vidu izmišljenog razgovora između uprave Denver Nagetsa i našeg asa:

“Uprava Denvera: Ćao, Nikola, kako ti idu individualni treninzi u Srbiji?

Jokić: Naporno je, ali se trudim”.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More