Mina Pavlović iz Amerike: Prosečan Srbin i prosečan Amerikanac imaju iste šanse sa USPEH! (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube/Segorina Mina
162

Amerika je i za Minu Pavlović bila “obećana zemlja”, tamo je već tri godine, a posle dugo vremena se javila svojim pratiocima na društvenim mrežama, oglasila se preko jutjuba i iznela utiske o svom životu, radu, i svemu na šta je naišla “preko bare”, ljudima sa kojima radi, i koji je okružuju.

Ko je zaboravio ili ne zna, Mina je dugi niz godina radila u srpskim medijima, bila je novinarka, voditeljka, a navijači je najviše pamte ulozi novinarke u KK Crvena zvezda, gde je i stekla veliki broj simpatizera, piše “Telegraf”.

Ovo su njeni utisci iz SAD:

“Prva stvar ovde su definitivno mogućnosti. Naravno, ne mogućnosti u smislu “ja sam sad došla ovde da uberem dolare sa palmi, ne to, već o mogućnostima u najširem smislu”. Da vidiš, čuješ, proputuješ, zaradiš, osamostališ se, da vidiš šta voliš, šta ne voliš, šta je dobro, šta loše… Mogućnosti i najširem spektru, i da vidiš da li se možeš snaći u svemu tome”, kaže Mina i dodaje:

“Izabrala sam SAD upravo zbog tih mogućnosti. Smatram da prosečan Srbin ili Balkanac i prosečan Amerikanac imaju iste startne mogućnosti za uspeh. Govorim o našim ljudima koji imaju rešene statuse, pa i za one koji još nemaju. Ne verujem da i oni mogu da se požale na život u Americi. Naravno, pričam o našim realnim željama i ciljevima, ne ono “hoću da otvorim avio kompaniju”, mislim na realnije stvari, one koje zavise od nas. Ovde je tržište, sistem, sve je okrenuto tome, i ako se pronalazite u toj nekoj priči sigurno su vam veće mogućnosti nego u Srbiji, naravno ako je to ono što želite”.

Pogledajte i poslušajte Minu i još njenih utisaka o Americi iz prve ruke.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More