Leonardo Dikaprio čuva prirodu Balkana: Podelio fotografiju i ima jaku poruku!

Foto: PrintScreen/YouTube
261

Slavni glumac Leonardo Dikaprio privukao je veliku pažnju objavom fotografije sa Balkana, tačnije Bosne i Hercegovine. Dikaprio se, naime, zalaže za čuvanje reka od gradnje mini hidroelektrana, pa je tako u jednoj od svojih poslednjih objava na Facebooku objavio fotografiju reke Crvcke koja protiče pored Kneževa i Kotora Varoša, prenosi “Telegraf”.

Leonardo je na Facebooku podelio fotografiju Seada Šašivarevića i uz nju citirao premijera FBiH Fadila Novalića koji je pozvao Vladu FBiH da zaštiti “poslednje divlje reke od malih hidroelektrana”.

“Lično podržavam ekološka nevladina udruženja. Kao veliki ljubitelj prirode uvek ću podržavati projekte očuvanja. Mislim da su nam čiste reke važnije od struje. Mi smo verovatno jedina zemlja u regionu koja je energetski nezavisna, dobijamo dovoljno energije iz drugih izvora. Moramo držati naše reke čistim i preneti ih budućim generacijama”, rekao je tada Novalić, a ovu izjavu na svom Facebooku preneo je Dikaprio.

As a result of the global campaign launched last week calling on the government of the Federation of Bosnia and…

Gepostet von Leonardo DiCaprio am Mittwoch, 7. Oktober 2020

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More