“On ima ono nešto”! Prva ljubav Zdravka Čolića otkrila detalje velike i iskrene ljubavi (FOTO, VIDEO)

Youtube printscreen RTS.RS
412

Zdravkova prva ljubav bila je Jasna Orneli Beri, poznata glumica. Početkom sedamdesetih u Sarajevu, gde su oboje živeli, došlo je do susreta između Čole i nje i odmah je planula ljubav. Kako se pričalo tada, ljubav im je bila iskrena i velika, a o tom periodu svedočila je i Jasna, ali tek 47 godina kasnije.

“Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život”, istakla je ova lepa glumica za jedan bosanski medij.

View this post on Instagram

Sff 2019

A post shared by JasnaOrnelaBery (@jasnaornelabery) on

Kako je rekla, putevi su im se razdvojili, a prvi put posle rata sreli su se u Beogradu.

“Bio je to susret vrlo emotivan. Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, posle toliko godina, uspeo je da zadrži to. On je dobar čovek. Ja sam kod njega volela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje da zrači”, rekla je tada Jasna i nastavila:

“To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu „Noć mi te duguje“, zaključila je ona.

Izvor Pulsonline
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More