“Ma ovo je za srpski pasoš”! Zambijka otpevala “Sini jarko sunce sa Kosova” i Internet se ZATRESAO! (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
46

“Ma ovo je za srpski pasoš po hitnom postupku”, “Naša Zambijka”, “Srpska Patricija”, samo su neki od komentara oduševljene srpske raje na fantastično izvođenje kultne pesme “Sini jarko sunce sa Kosova” Afrikanke Patricije iz Zambije.

Nije prvi put da je pobrala sve moguće simpatije i ljubav srpskog naroda svojom iskrenom emocijom koja pogađa pravo u srce ali ovoga puta Patriicja je dirnula u samo središte srpske duše. KOSOVO.

Ljubav prema Srbiji i srpskom narodu i došla je preko naše tradicionalne muzike a kako kaže Patricija naša Danica Crnogorčević ju je inspirisala da zapeva na perfektnom srpskom.

“Slušala sam srpske pesme i volim značenje i emociju u njima. Volim način na koji ovu pesmu izvodi Danica Crnogorčević, tako je puno emocija u tome. Nadam se da ćete uživati”, napisala je u kratkom opisu ispod videa koji je objavila na YouTubu.

Naravno nije izostao ni komentar naše pevačice koja je emotkionima i jednim “Bravo” izrazila svoje oduševljenje njenim izvođenjem.

Kako Patricija peva ovu staru srpsku pesmu poslušajte u videu ispod:

 

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More