“Hoće li ga kupiti iko”?! Dalmatinac načisto izgubio živce a njegov oglas za prodaju auta nasmejao sve u regionu! (FOTO)

Foto: PixaBay
331

Da li zbog želje da što pre proda automobil, prevelikog broja pitanja ili nečeg trećeg, ali jedan muškarac koji je objavio oglas da prodaje automobil potpuno je “izgubio živce”, prenosi “BlicŽena”.

“Hoće li kupiti iko, boga ti? Sedamsto poruka i poziva i svakoj bu*ali moram da odgovaramkao da prodajem Ferari. U oglasu sam napisao kakav je auto i šta je auto, ali uporno postavljaju toliko glupa pitanja da me je zaboleo prst od pisanja. Auto koji košta kao malo bolji bicikl, koje je registrovan i uredan za novac koji tražim. Idio*ima više ne odgovaram na poruke i pozive”, napisao je pored oglasa koji je objavljen na Fejsbuk stranici “Dnevna doza prosečnog Damlatinca”, a zatim je u nastavku dodao:

Foto: PrintScreen/Fejsbuk Dnevna doza prosječnog Dalmatinca

“Evo ko hoće – 1.300 evra, ne treba da menja bilo šta, ima kola, ima vrata, motor ima čak i sedišta, gume su gumene”, poručio je, piše “Indeks hr”.

Fotografiju oglasa i njegovu poruku lajkovalo je više od 2.000 ljudi, a komentariše se, između ostalog, i ovako: “Bome, istina svaka reč. Tačno čovek izgubi volju bilo šta da proda”, “Čovek je u pravu 100 odsto”, “Svaka čast kao da kupuju avion”.

A šta vi kažete?

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More