Tramp izjavio da je jedino Isus Hrist popularniji od njega, okupljena masa “proključala” (VIDEO)

Foto: Tanjug/ AP Photo/Evan Vucci
28

Predsedničke kampanje pred izbore u Americi su trenutno u žiži javnosti, a kandidati ne biraju sredstva kako bi pridobili što više glasača, pa je tako Donald Tramp svojom novom izjavom opet šokirao okupljene.

Predizborni skupovi u Sjedinjenim Američkim Državama su u punom jeku, pa kandidati obilaze države da prenesu građanima planove i obećanja. Donald Tramp aktuelni predsednik SAD-a definitivno uspeva redovno da izazove veliku buru sa nekim svojim potezom ili izjavom.

Sinoć je Tramp govorio na skupu u Severnoj Karolini. Između ostalog predsednik SAD-a je kazao da mu je neko nedavno kazao da je on najpopularnija osoba na svetu do sada.

– Kazao sam mu “Ne, nisam. On mi je onda ponovio “Da, jesi”, na šta sam ja opet reagovao negirajući tu tvrdnju. Onda me taj gospodin pitao ko je onda popularniji, a ja sam mu odgovorio Isus Hrist – kazao je Tramp.

Okupljena masa je “proključala”, a Tramp je onda pogledao prema nebu i kazao “Nije čak ni blizu”.


Na skupovima prethodnih dana on je pričao o tome kako je pobedio korona virus, pa je rekao kako je njegov sin koji je takođe bio pozitivan pobedio opaki virus za dve sekunde.

 

 

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More