“Znak da će sve biti dobro”! Beba na rođenju doktoru skinula masku sa lica! (FOTO)

Pixabay
48

U 2020. godini svima se život zakomplikovao, promenio, priča se o “novom normalnom” koje će ostati za budućnost, ali se svi i dalje nadaju da ćemo se u nekom momentu vratiti na ono što nam je bilo normalno pre pandemije koronavirusa. Valjda se zato fotografija iz porodiliišta u Dubaiju širi društvenim mrežama poput plamena, kao “znak” da će sve biti dobro.

Na toj slici je tek rođena beba, koja ručicom povlači masku s nasmejanog lica doktora.

“Svi želimo znak da ćemo uskoro skinuti svoje maske” – napisao je ginekolog Samer Cheaib iz Ujedinjenih Arapskih Emirata uz fotografiju, koja je ubrzo preplavila internet kao “najlepša slika 2020. godine”.

Ginekolog joj je dao i kontekst viralnoj “fotografiji koja budi nadu” i otkrio da je tad porađao majku koja je nosila blizance, devojčicu i dečaka.

“Druga beba je bio dečačić, držao sam ga kako bi nas njegov tata fotografisao, a beba mi je povukla masku. U tom trenutku svi smo se nasmejali”, rekao je.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More