“Dojadilo i Bogu i narodu”! Doktor Nestorović se posle mesec i po dana pojavio u javnosti i ima jaku poruku!

Foto: PrintScreen/TV Prva
290

Gostujući u emisiji na Prva TV, doktor Branimir Nestorović objasnio je zašto se više ne pojavljuje u javnosti. Izjavio je da neće da razgovara o koroni jer smatra da sve predugo traje i da su se ljudi izmorili.

“Dosadilo je i bogu i narodu”, rekao je Nestorović, prenosi “Telegraf”.

Naveo je da je njegov privatni život počeo da trpi i da se zato “povukao”.

“Žena je prestala da izlazi sa mnom, a i dosadilo mi je da budem crna ovca. Ja sam lekar.

Evo juče baš, desilo mi se da sam krenuo u pekaru i da me je zaustavio čovek i rekao mi da hoće da mi pokloni krevet. Kako bre, šta meni poklanjaš krevet…”, kazao je Nestorović u emisiji i naglasio da je zbog njega kćerka morala da ugasi Fejsbuk profil.

Iako nije želeo da priča o koroni, ipak se dotakao toga da se, kad je sve počelo, zaboravilo sve što je do tada uradio. Nestorović iza sebe ima mnogo izlečene dece.

“Meni je bilo interesentno, kad je sve ono počelo, pa kad mi se jave pacijenti i kažu, branili smo te. Od koga ste me branili, pitam ih ja”, objasnio je lekar.

Gradio kuću na “vratiću ti kad budem imao”

U emisiji se doktor podsetio kako je gradio kuću i pomenuo da solidarnosti, koje je bilo u to vreme, sad više nema.

“Gradili smo kuću tako što smo uzimali pare jedan od drugog, nisu postojali krediti. Uzimali smo i govorili “vratiću ti kad budem imao”. Toga danas nema, svi su udaljili. Sad su komšije zaratile, nema više solidarnosti”, podsetio se Nestorović.

Takođe se prisetio i vremena poplava u Obrenovcu. Kaže da mu je to bila najveća trauma u životu. Gledao je kako voda nosi sve pred sobom i nije bio u stanju ništa da uradi. Istakao je da se tad osećao kao dete.

Inače je u Obrenovac otišao kako bi spasio svoje kuče.

“Tad mi je žena rekla da više volim kuče ali ja mislim da bih umro da je nisam spasio. Posle mi je bilo interesantno kako kućići predosećaju stvari, kad sam je ostavio pre poplave kod komšije, baš me je nekako čudno gledala. I posle kad smo se sreli, nakon poplave, to je bio poseban susret”, ispričao je Branimir Nestorović.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More