Rade Šerbedžija žrtva prevare na Fejsbuku: Traže novac, ne nasedajte, sve sam prijavio policiji (VIDEO)

Youtube printscreen N1
198

Čuveni glumac Rade Šerbedžija žrtva je prevare na Fejsbuku što je pre neko veče saopšteno na njegovoj zvaničnoj stranici na ovoj mreži, prenosi “BlicŽena”.

“Dragi moji, izgleda da je neko napravio lažni profil koji jako liči na moj i sa mojim imenom i fotografijama i obaveštava ljude da su dobitnici nagradne igre ili traži novace. Naravno, to nema veze sa mnom. Ali ovih dana mi se više prijatelja javilo da su navodno od mene dobili takve poruke. Tome će valjda brzo doći kraj jer sam prijavio problem, ali molim vas u međjuvremenu podelite ovo moje upozorenje da neko možda, ipak, ne nasedne na prevarante……A ja vam šaljem i video pozdrav iz Izmira….”, napisao je na Fejsbuku.

Rade Šerbedžija čiju stranicu prati više od 90.000 ljudi, nažalost, nije usamljen slučaj kada su prevare na društvenim mrežama u pitanju.

Čuveni glumac se često tokom karantina oglašavao na Fejsbuk profilu (Rade Serbedzija official) gde redovno, na radost obožavalaca, recituje, peva, glumi…

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More