Poljubili se na ulici, pa kažnjeni sa 400 evra: Policija ih zaustavila, evo zašto su morali da plate kaznu

(AP Photo/Luca Bruno)
71

Jedan par u Milanu kažnjen je sa 400 evra jer su se ljubili na ulici prethodno skinuvši maske, čime su prekršili restriktvine mere uvedene u Italiji zbog pandemije virusa korona.

Oni su rekli da ih je nakon što su se poljubili na ulici na putu do restorana odjednom okružila policija, piše britanski “Dejli mejl”.

Njih dvoje, Italijan star 40 godina, i Poljakinja, vereni su dve i po godine i, iako su pokušali da to dokažu policiji, morali su da plate kaznu jer su im u dokumentima dve adrese.

Utvrdivši njihov identitet policija ih je kaznila sa 400 evra, jer nisu poštovali obavezne mere nošenja maski i držanja razmaka od jednog metra.

Oni su pokazali policiji fotografije, video snimke i prepisku kojima potvrđuju da su u dugogodišnjoj vezi i objasnili da su u tom trenutku bili sami na ulici, ali to nije pomoglo – kažnjeni su, jer prema zakonu, moraju da budu prijavljeni na istoj adresi.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More