Srbin i Bosanac osuđeni u Italiji zbog pljačke Guči radnje

Foto: PixaBay
65

Srbin (37) i Bosanac (43) uhapšeni su i osuđeni pred sudom u Varezi u Italiji na tri godine i četiri meseca, odnosno tri godine i dva meseca zatvora zbog pljačke Guči radnje prošle godine, kada su ukrali robu u vrednosti od oko 200.000 evra, piše Blic.rs.

Pljačka se dogodila 11. novembra 2019. godine u mestu Pjeve del Kairo u regionu Lombardije. Pre šest meseci karabinjeri su uspeli da uhapse Srbina i Bosanca, sa prebivalištem u Milanu, a za koje se sumnja da su lideri bande od četvoro ljudi koja je opljačkala butik.

Njih dvojica u međuvremenu su priznali odgovornost, prenose italijanski mediji.

Na snimku sa nadzorne kamere vidi se kako su pljačkaši dovezli automobil do prozora radnje, a onda ušli unutra i počeli sa pljačkom.

Četvorica maskiranih muškaraca, koji su bili obučeni u crno, za tačno četiri minuta provalila su kroz prozor i napunila velike ribarske mreže sa novčanicima, torbama, šalovima i drugim predmetima koje su ukrali sa polica.

Za sada još uvek nije poznat identitet druge dvojice lopova.

Izvor Blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More