“Bečki sajam“ dobio WIFI 6

Foto: David Bohmann / PID
70

„Bečki sajam“ kao prva sajamska i kongresna ustanova u Austriji opremljen je od 19. oktobra 2020. godine sa internetom brzine WIFI 6, koji je devet puta brži nego dosadašnji WIFI 5. WIFI 6 dozvoljava istovremeno WLAN- korišćenje za oko 25.000 osoba sa prenosom podataka od 200bit/s. Takođe, prilikom korišćenja IoT-uređaja (Internet of Things) pouzdanost mreže je neuporedivo bolja od dosadašnjih WIFI-standarda. Osim toga, moguć je veliki i brz protok podataka kao kod Live-Streaminga kod virtuelnih događaja ili Live-glasanja kod analognih manifestacija. Ponuda WIFI 6-mreže na Bečkom sajmu besplatna je za sve posetioce.

„WIFI 6 je pravi preduslov da Bečki sajam i u budućnosti ostane u vrhu kao mesto prenosa domaćih i međunarodnih događaja. Digitalni i hibridni skupovi dobijaju na značaju i zahtevaju više snage u širenju digitalizacije“, rekao je član gradskog veća Beča za digitalizaciju Peter Hanke i dodao da je „Bečki sajam opremljen za budućnost“.

 

 

 

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More