Uhapšen nemački influenser: Lamborginiem usmrtio vozača Škode tokom ilegalne ulične trke (VIDEO)

Foto: Youtube/printscreen
34

Poznati influencer uhapšen je u Nemačkoj nakon što se svojim Lamborgini Aventadorom S zabio u Škodu i ubio vozača tokom ilegalne ulične trke.

Ta stravična nesreća dogodila se prošle nedelje na deonici autoputa A66 u blizini nemačkog grada Hofhajma.

Za volanom zelenog Lamborgini Aventadora S nalazio se Instagram influencer Navid Alpha, koji na toj popularnoj mreži ima preko milion sledbenika.

Nemački Bild izveštava da je vozač Aventadora S izgubio kontrolu nad italijanskom egzotikom i zabio se u zaštitnu ogradu pre nego što je udario Škodu i Opel.

Odmah nakon sudara, Lamborgini i Škoda su se zapalili i dok je Navid Alpha uspeo da se izvuče iz Lamborginija, vozač Škode nije imao te sreće i tragično je preminuo na mestu događaja.


Video snimljen neposredno pre nesreće prikazuje influensera koji ubrzava autoputem u svom zelenom Aventadoru, a zatim beli Aventador Roadster i Porše 911 GT3 u divljoj vožnji kroz nekoliko traka.

Navodno je uticajni igrač prebačen u obližnju bolnicu nakon sudara i trenutno se nalazi u policijskom pritvoru. Slično tome, 26-godišnji vozač Poršea uhapšen je ubrzo nakon pada, ali istražitelji još uvek tragaju za vozačem drugog Lamborginija koji je učestvovao u trci.

Korisnik Instagrama rado je na svom profilu delio razne video zapise o sebi i zelenom Aventadoru S, uključujući i jednu „priču“ gde vozi jednom rukom, a drugim mobilnim telefonom beleži brzinu od 200 km/h.

 

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More