Ispovest Lepe Brene: Moje tajne želje za 60. rođendan! (FOTO, VIDEO)

Foto: Instagram lepabrena/ Printscreen
316

Najveća muzička zvezda na Balkanu u intimnoj ispovesti otkriva kako je provela jubilarni rođendan u vanrednim okolnostima. Budući da živi u srećnom braku, otkriva i kojim postulatima se zasniva njen brak sa Slobodanom Živojinovićem i čemu je učila njihovu decu…

Ispovest Lepe Brene – Nesvakidašnja proslava rođendana

Kada je u utorak, 20. oktobra, oduvala šezdeset svećica na rođendanskoj torti, Lepa Brena, najveća zvezda nekadašnje Jugoslavije, nije imala mnogo želja vezanih za porodicu i karijeru. U oba životna segmenta odavno se ostvarila. Imala je želje vezane za stanje u kome smo svi, ceo svet. Da virus koji nas je porazio što pre prođe i da se život vrati u normalu, piše “Story”.

Ispovest Lepe Brene – Evociranje uspomena na šezdeseti rođendan 

To za pevačicu rođenu u Tuzli znači da što pre može da zagrli decu i unuka, da vidi sestru Faketu i da se ponovo druži s publikom na koncertima. Ovaj jubilarni šezdeseti rođendan Brena nije mogla da proslavi drugačije, osim u krugu porodice, takođe zbog pandemije virusa. Otkrila nam je da joj je vreme provedeno u retrospektivi njenog dosadašnjeg puta prijalo, da se odmorila i da je imala kada da razmišlja o svemu što nam se događa. Krasi je pozitivan pristup sagledavanju stvari ali je i oprezna, jer misli na zdravlje kako svojih bližnjih, tako i sopstveno.

Šezdeseti rođendan bio je povod da porazgovaramo o Breninoj prošlosti, sagledavanju dosadašnjeg životnog puta i realnošću koja je trenutno u znaku sveopšte neizvesnosti i straha, ali i da nam, sa suzama u očima, prizna koliko joj nedostaju koncerti i druženja s pubikom, zagrljaji s decom i unukom. S posebnom emocijom govorila nam je o braku s njenim najvećim životnim osloncem, nekadašnjim teniskim asom Slobodanom Bobom Živojinovićem, koji je decenijama uspešan biznismen.

Šest je decenija iza vas, jubilarni rođendan slavite pod vanrednim okolnostima zbog koronavirusa. Kako se osećate?

– Šest decenija je impresivan okrugao broj, posebno ako uz to dodam da se šou-biznisom profesionalno bavim 38 godina. Ove godine sam imala priliku da sumiram mnoge stvari u životu i da pažljivo posmatram sve što se dešava trenutno, ne samo kod nas već i u čitavom svetu. Ja sam osoba koja pamti samo veličanstvene trenutke u svom životu. Ne znam da li je razlog to što sam veoma otvorena prema životnim iskustvima i navikama ili zbog toga što sam na neki način rođena pod srećnom zvezdom. Naime, celog života sam radila posao s mnogo ljubavi i strasti i to me do danas nije napustilo. Mislim na muziku i komunikaciju s publikom. I u privatnom životu čovek treba da bude ekstrovertan, ne treba da se plaši izazova, jer svaki veliki uspeh traži veoma težak, naporan i predan rad, kao i velike žrtve.

Na šta vas asocira vaš rođendan, kako volite da ga slavite?

– Volela sam da slavim rođendan s porodicom ili na mom koncertu. Ne volim previše pažnje. Mnogo mi je lakše da radost podelim sa svima kada sam na sceni. Godine koje su došle i prošle donele su mnogo sreće što sam ih provela u krugu onih koje najviše volim. Naučila sam da druge činim srećnima i to mi više prija nego da mene uveseljavaju, takva mi je ličnost a mislim i karma. Kada me drugi iznenade, vrlo sam emotivna i osetljiva, to se uvek završi suzama radosnicama. I sada, dok vam to pričam, naviru mi sećanja na mnoge moje rođendane koje sam provela pevajući. Uvek mi se stvori knedla u grlu, teško mi je da objasnim zašto se tako osećam.

– Navikla sam celog života na rad, organizaciju posla, putovanja… Život treba organizovati pametno i vredno, tako da se jednom rad isplati.

Plašite li se godina?

– Ne, sve sam doživela onda kada je trebalo i kako je trebalo. Uživam. Da nije bilo korone, ne bih se ovako odmorila, već bih trčala za obavezama i s koncerta na koncert. Bila bih u svojoj dugogodišnjoj rutini. Ovako sam se resetovala. Za svih 38 godina, koliko radim, pevala sam tokom svake Nove godine, osim kada sam bila trudna ili imala trombozu.

– Ja sam radoholik jer se bavim poslom koji obožavam. Nedostaje mi druženje s publikom, to me dovodi do suza. Čovek ne zna šta ima dok to ne izgubi. Nemam utisak da mi je 60 godina i pokušavam da nađem odgovor na to. Da li je to zato što sam uvek u akciji i u pokretu, ne znam. Po tome kako se osećam i kako razmišljam, čini mi se da imam 40 ili 45 godina.

Izvor Story
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More