Neverovatna izmena: Fudbaler na meču protiv Zvezde zatražio da ga zamene, kada su čuli zašto svi su se ODUŠEVILI!

(Uwe Anspach/dpa via AP)
83

Crvena zvezda je izgubila od Hofenhajma meč prvog kola Lige Evrope (2:0), a na poluvremenu se desilo nešto potpuno nesvakidašnje.

Dejan Stanković je sa jedne strane davao savete svojim izabranicima kako da odličnu igru u završnici prvog dela meča krunišu i boljim rezultatom od dotadašnjeg 0:0, a njegov kolega Sebastijan Henes morao je da iznenadno napravi neplaniranu izmenu, piše sport.blic.rs.

Sin Ditera Henesa, a sinovac Ulija Henesa, legendi nemačkog fudbala – susreo se sa krajnje neočekivanom situacijom: jedan od najboljih na terenu ga je zamolio da ga pusti sa utakmice. Razlog? Porođaj.

Florijan Grilič, 25-godišnji reprezentativac Austrije, saopštio je treneru da je dobio poruku da je porođaj njegove izabranice Hane – počeo baš tada.

I, trener Hofenhajma je, iako na ovoj utakmici zbog povreda i koronavirusa već imao oslabljen tim u odnosu na ono čime nemački klub raspolaže kada je u punom sastavu, rešio da udovolji centralnom veznom igraču.

Grlič je dobio dozvolu da se presvuče i hitno napusti stadion, a umesto njega je drugo poluvreme počeo Samaseku, koji je na kraju, u sudijskoj nadoknadi vremena, i asistirao za konačnih 2:0.

“Nisam ovo nikada ranije doživeo. Ali… Eto, možda ove noći dobijemo jednu pravu evropsku bebu”, uz osmeh je celu situaciju prokomentarisao sporski direktor Hofenhajma Aleksander Rosen.

Izvor sport.blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More