Očaran Hramom Svetog Save, a nikad u životu se toliko nije izljubio: Otkriveni zanimljivi detalji boravka zvezde “Mućki” u Beogradu

Printscreen RTS.RS
29

Džon Čalis, popularni Bojsi iz „Mućki“, glavna je zvezda dokumentarca „Bojsi u Beogradu“, u kojem je govorio o svemu što je u srpskoj prestonici doživeo i video, a u filmu je pokušao da otkrije zbog čega su „Mućke“ toliko popularne u Srbiji i šta je to što povezuje našu kulturu sa engleskim humorom, piše RTS.RS

„Otkrio je neke slične crte koje delimo i zaključio i da svako u Srbiji poznaje ponekog Bojsija ili nekog od likova iz Mućki“, kaže Anđela Vulin, predstavnica bioskopa „Sinepleks“.

Film je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu i Čalis je imao veoma zanimljive vodiče sa kojima je obišao mnoge znamenitosti, poput Hrama Svetog Save, Beli dvor, stadiona „Rajko Mitić“.

„Najviše se oduševio rakijom, a od velikog izbora najviše mu se dopala ona od dunje“, otkriva za RTS Anđela Vulin.

Iako je Čalis vatreni navijač Arsenala, veoma mu se dopala i poseta Muzeju Crvene zvezde.

Bio je očaran kriptom u Hramu Svetog Save.

„Bilo je to nešto što nije očekivao. Čitav hram i priča o njegovoj izgradnji i životu Svetog Save ostavila je na njega veliki utisak“, ističe predstavnica bioskopa „Sinepleks“.

Poljubaca za čitav život
Prema njenim rečima, čini se da Čalis nije očekivao da će naići na ovakav doček i da nije bio svestan koliko su Mućke u Srbiji voljena serija i kakav status imaju.

Otvorenost i direktnost ljudi u svakodnevnoj komunikaciji bila je iznenađenje za britanskog glumca, a rekao je i da se nikada nije toliko izljubio u životu.

Bojsi u Beogradu imao je premijeru 15. oktobra kojoj Čalis zbog ograničenja putovanja usled pandemije nije mogao da prisustvuje.

Film je specifičan jer se radi o dokumentarcu u kojem je popularni Britanac pola Bojsi, pola Čalis i biće jako zabavan svima, ne samo ljubiteljima Mućki.

Izvor RTS.RS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More