“Svega mi je preko glave”! Intervju Tošeta Proeskog DAN PRE SMRTI izaziva jezu… (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube
61

Toše Proeski je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj pre 13 godina, a sada je na Fejsbuku osvanuo poslednji intervju koji je dao samo dan pre smrti, prenosi “Puls online”.

“Hvala ti što si gostovao u osmoj sezoni “Vrteleške”. Želim ti ugodan put do Zagreba, ugodno snimanje novog spota, dva spota. Nadam se da ćeš se vratiti uskoro i da ćemo se videti van profesionalnih okvira”, poručio mu je voditelj, dok je voditeljka dodala:

“Ti znaš koliko te volim. Zlato moje, čuvaj mi se. I nemoj deliti energiju na sve strane”.

“Sunce moje. Uspevam da se sačuvam koliko-toliko”, bile su poslednje reči pevača, koji se u spomenutoj emisiji žalio da je njegov normalan život prestao onog dana kada je postao velika zvezda na prostoru bivše Jugoslavije.

“Želim (prim.aut. da se sklonim sa strane), ali ne mogu. Mašinerija me je stavila u, kako to kažu, bubanj i gotovo. Nema vraćanja. Potreban mi je oporavak od svakodnevnih intervjua, od šminkanja, pa od skidanje te šminke, pakovanja… Svega mi je dovde”, poručio je Toše pokazujući rukom na čelo, da bi potom priznao da mu smeta to što mu karijera ide uzlaznom putanjom.

“Želim (prim.aut. da sam prošetam ili odem u šoping), ali ne mogu. Pre desetak dana šetao sam ispred izloga i shvatio da više od šest-sedam godina nisam izašao, prošetao gradom i rekao sebi: “Ovo mi se dopada, ući ću da kupim”. Misliš da ne želim i volim? Želim kao i svaki normalan čovek”, ispričao je tada Proeski, koji je poginuo sutradan, 16. oktobra 2007. godine, a kako danas izgleda njegova nekadašnja najveća ljubav, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

Izvor Puls online
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More