Američki Srbi najavili VELIKI MITING ZA TRAMPA: Organizuju podršku u Čikagu, evo i kada! (FOTO)

Foto:PrintScreen/Tviter Serbs for Trump
109

“Inicijativa “Srbi za Trampa 2020” održaće u subotu 31.oktobra od 2-3 PM miting podrške predsedniku SAD u centru Čikaga, na trgu ispred Richard J. Daley centra, pored čuvene statue Pabla Pikasa.

Predstavnici Inicijative pozivaju sve pripadnike srpske i balkanske zajednice koji žive u širem regionu Čikaga da im se priključe, prenosi “SerbianTimes.info”.

“Pred nama su najvažniji izbori koje je ova zemlja imala u poslednjih 150 godina, izbori na kojima se odlučuje o sudbini svih nas.

Ako vam je stalo do perspektive vašeg biznisa i sigurnosti vaše porodice, ako podržavate policiju, zakon i red, a protiv ste kriminala, korupcije, nasilja na ulicama, političke propagande u školama, trgovine ljudima i decom…očekujemo da nam se priključite u subotu, da još jednom zajedno dignemo glas za reizbor predsednika Donalda Trampa”, poručuju iz Inicijative “Serbs for Trump 2020“.

Oni su istakli da naziv Inicijative ne znači i da je poziv ograničen isključivo na pripadnike srpske zajednice, već da su “dobrodošli pripadnici svih balkanskih i bivših jugoslovenskih nacija koji dele iste poglede na budućnost Amerike”.

-Ponesite zastave SAD, Srbije i zemalja iz kojih potičete, kaže se na kraju proglasa Inicijative “Srbi za Trampa 2020”.

“Srbi za Trampa” jasno iskazali svoj stav: Bezrezervna podrška za američkog predsednika! (FOTO, VIDEO)

Izvor SerbianTimes.info
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More