Besprekorna Monika Beluči: Otkrila svoja četiri zlatna pravila LEPOTE i kaže da sada živi najbolje godine svog života! (FOTO)

Foto: PrintScreen/Instagram Monica Belluci
42

Monika Beluči (56) već decenijama drži poziciju na vrhu lista najlepših žena na svetu. Kaže da se ni za šta na svetu ne bi vratila u dvadesete, a kad je izgled u pitanju – ne krije pravila kojih se pridržava.

Monika Beluči tvrdi da sada živi najbolje godine svog života, a i izgleda spektakularno. Naravno, za to delom može da zahvali dobrim genima, ali slavna glumica ima i nekoliko pravila kojim čuva svoju lepotu, navodi 24sata.hr. I čini se da su prilično jednostavna, prenosi “Nova.rs”.

Ne pere kosu svakog dana

Monika kosu pere najviše dva puta nedeljno, a umesto skupih maski za negu kose koristi jednostavno maslinovo ulje.

Ne drži stroge dijete

Glumica smatra da nikad ne treba ograničavati raznovrsnost hrane koju jedemo. Međutim, kaže da ako moraš da izgubi nekoliko kilograma, treba da smanjiš porcije i jedeš više mesa, ribe i povrća.

Vežbe za duh i telo

“Bavi se jogom i plivaj”, glasi fitnes plan Monike Beluči. Ove vežbe održavaju odličan tonus tela bez napornih treninga.

Čišćenje lica

Pre spavanja temeljno čisti kožu lica, bez obzira na to koliko je pospana.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More