Evrovizija 2021. će se definitivno održati, a evo ko će predstavljati Srbiju! (FOTO+VIDEO)

fotro: Youtube Printscreen
40

Nakon otkazivanja ovogodišnje Evrovizije, 65. takmičenje, koje organizuju Evropska radiodifuzna unija (EBU) i njeni holandski članovi NPO, NOS i AVROTROS, biće održano u roterdamskoj areni “Ahoy” od 18. do 22. maja. 2021. godine, saopšteno je iz EBU-a.

Iz 41 zemlje već su stigle prijave, a iste zemlje koje su se prijavile ove godine svoje učešće su potvrdile i za 2021. godinu. Izvršni direktor ovog velikog takmičenja Martin Osterdahl poručuje da su spremni za nepredvidive okolnosti koje može da uzrokuje korona virus.

– Zahvalni smo na posvećenosti 41 zemlje, koje su nam pomogle da vratimo Pesmu Evrovizije 2021. godine. Imamo potpuno istu listu zemalja koje bi se takmičile 2020. godine i oduševljeni smo što će se svi vratiti sledeće godine. Zajedno sa našim emiterima domaćinima nastavljamo da razvijamo 4 različita scenarija i održavamo dijalog sa svim učesnicima. Tim NPO-a, NOS-a i AVROTROS-a naporno radi na tome da obezbedi da Pesma Evrovizije pruži uzbuđenje i inovacije za više od 180 miliona gledalaca, uprkos izazovnim okolnostima – izjavio je Martin.

 

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More