Srpski maneken koji živi u Beču posle terorističkog napada: Ćerku sigurno neću danas pustiti u školu

Foto: PrintScreen/Tviter T
194

U napadu koji se sinoć dogodio u centru Beča ubijene su najmanje tri osobe, a više je povređeno u pucnjavi za koju je policija potvrdila da je reč o terorističkom napadu. Nakon događaja koji je potresao svet za “Blic” se oglasio Rade Lazić, srpski maneken i nekadašnji rijaliti učesnik, koji već godinama živi u prestonici Austrije.

– Oko 21 sat došlo je prvo do napada na Sinagogu i odatle su počeli da pucaju na civile. Kasnije su se napadi proširili na 9. bečki okrug, 11. okrug i imam informacije i na 20. okrug. Kruže informacije da je bačena granata u metrou, na liniji U3, gde je povređeno oko 50 ljudi, ali te informacije za sada nisu potvrđene – priča Lazić i nastavlja:

– Ja sam se našao napolju kada se desio udar, tačnije bio sam na trčanju ali nekako sam uspeo da se probijem i za sada je sve u redu. Danas sigurno neću ćerku pustiti u školu i apelujem na sve naše ljude da ostanu kućama i što manje da se kreću dok ovo ne prođe. Takođe, od danas je zbog korona virusa opet uveden policijski čas, u periodu od 20h do 06h.

Prema pisanju Bilda, on je u ponedeljak dvojici prijatelja poslao snimke napada na Šarli Ebdo iz 2015. godine kada je ubijeno 12 ljudi, a na Instagramu je objavio nekoliko slika na kojima se zaklinje na vernost vođi terorističke milicije takozvane Islamske države. Na nekim fotografijama pozira sa puškom i mačetom, a ima i slika sa hrpom municije, prenosi portal Index.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More