AMFILOHIJE “GLEDA” ZVEZDU SA TRIBINE: Nesvakidašnja koreografija Zvezdinih navijača! (FOTO)

foto: Youtube Printscreen
49

Iznenađenje Zvezdinih navijača pokvario je Gent, koji je na svojim kanalima otkrio deo koreografije za večerašnji meč. Ipak, na tim snimcima ne može detaljno da se vidi kako ona izgleda.

Zato je mnogo bolje na slikama koje je okačila Crvena zvezda.

Srpski šampion večeras igra treći meč u grupnoj fazi Lige Evrope, protivnik će biti Gent, a na severnoj tribini koreografija posvećena preminulom mitropolitu.

Tu je i poruka ”Blago onom ko dovijeka živi”, okačena na ogradu iza koje, na veliku žalost, ponovo neće biti navijača Crvene zvezde. O tome koliko nedostaju pričao je i Dejan Stanković.

Smrt mitropolita Amfilohija već je uticala na crnogorski fudbal, pošto su tamo dva detalja povezana sa tim. Prvo su igrači samoinicijativno održali minut ćutanja, a zatim je jedan transparent uklonjen kako bi se nastavio meč.

Navijači Crvene zvezde su nakon meča protiv Slovana, kada su iznenadili koreografijom, ponovo rešili da ukrase tribinu na kojoj se inače nalaze.

 

Izvor Mondo
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More