Američki ambasador Entoni Godfri: Presrećan sam što su se oni koje volim zaljubili u Srbiju na isti način kao i ja

foto: Youtube Printscreen
153

Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri komentarisao je intervju koji je njegova supruga En dala agenciji Tanjug i rekao da je presrećan što dele istu zaljubljenost u Srbiju.

“Presrećan sam što su se oni koje volim zaljubili u Srbiju na isti način kao i ja u poslednjih godinu dana,” napisao je Godfri na svom zvaničnom Tviter nalogu i objavio video snimke na kojima je zabeleženo nekoliko trenutaka “iza kulisa” tokom snimanja intervjua En Godfri za Tanjug.

En Godfri, supruga američkog ambasadora: Kad se upoznate s mentalitetom naroda lepota Srbije je još potpunija! (FOTO)

 

Supuga ambasadora SAD Entonija Godfrija, nakon više od godnu dana života u Beogradu, prenela je impresije da je Srbija divna zemlja, puna prelepih predela, bogatog kulturnog nasleđa, a kada imate priliku da je obiđete, upoznate se sa mentalitetom naroda i naučite još nešto novo, ta lepota je još potpunija.

Ručni rad žena Srbije ostavio je možda i najsnažniji utisak na nju, a sa rukotvorinama i veštinama onih koji ih stvaraju, bliže se upoznala kada je učestvovala u radionicama tkačkih kolonija u Pirotu, ali i drugim gradovima u organizaciji “Etno mreže”.

Kaže da ju je to obogatilo za još jedno iskustvo jer se posvetila onome što inače mnogo voli, a i uverila dodatno da žene u Srbiji koje se bave rukotvorinama imaju zaista “zlatne ruke”.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More