Neprijatno iskustvo dve Izrealke u Beogradu, ocrnile naš narod na društvenim mrežama: “Srbi uopšte nisu fini”

Foto: Tviter/printscreen
159

Dagnija Alfasi (20) i Kineret Goldstejn (22) vratile su se nedavno iz Beograda u rodni Izrael. Kako kažu, Srbiju su odlučile da posete jer su tražile “zelenu zemlju” koja ne traži test na korona virus ili karantin prilikom ulaska, ali se u našu zemlju ne bi vratile ponovo.

Uživale su u pejzažu i znamenitostima, ali im se nikako nije svidelo, kako ističu, to što Srbi “bulje u njih zato što su debele”.

” Srbi uopšte nisu fini. Mi smo, recimo, debele, punije, zovite to kako želite, a oni uopšte nemaju svest o debelim ljudima. Tamo smo kao vanzemaljci. Oni bulje u vas, stvaraju nam neprijatan osećaj. Što se tiče kupovine, oni imaju vrlo specifične modele za mršave i dobro građene ljude. Tamo nema odeće za debele ljude. Pronašla sam jednu prodavnicu i to je zaista bila odeća za stare ljude. Bila je to prava rupa” rekla je Kineret za izraelski “Harec” na aerodromu u Tel Avivu.

Kako objašnjava, u Beogradu je ušla u jednu prodavnicu i prodavačice su je pogledale i počele da se kikoću.


Kako kažu, izborile su se sa ovakvim situacijama zahvaljujući savetu devojke koju su upoznale u avionu koja im je rekla da uzvrate pogled svima koji gledaju u njih, a ne da okreću glavu.

“To je bio odvratan osećaj. Samo su buljile u nas. I ja sam im uzvratila i buljila sam u njih” ispričala je Kineret.

 

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More