Svetsko prvenstvo – Imali smo Ruse, Kukić promašio pobedu!

FOTO: rss.org.rs
100

Bez pobednika u prvom meču Srbije na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj. Rezultat – 30:30.

Sjajno smo počeli utakmicu, poveli sa 3:1 i 6:3, igrali odlično, koristili kontre nakon dobrih odbrana, ali smo nakon toga bivali i oštećeni od strane norveških sudija.

Rusi su uspeli da se vrate u život, bilo je prilično neizvesno do kraja prvog poluvremena, a na samom kraju smo uspeli da izjednačimo na 16:16.

Moglo bi se reći da smo zaslužili više, a sve nam se vratilo početkom drugog poluvremena.

Izabranici Nenada Peruničića su uspeli da povedu sa 23:19 nakon što su Rusi u par napada igrali sa igračem više u polju, ostavljali su prazan gol što su naši igrači koristili.

Ipak, usledio je novi pad u igri, ušlo se u neizvesnu završnicu, posebno nakon što smo propustili kontru i nakon toga sedmerac.

Poveli smo sa 27:26 nakon sjajnog gola Kukića, a potom je gol postigao i Draško Nenadić, najlepši na utakmici za 28:27. Cupara je branio odlično na drugoj strani u najbitnijim momentima. Stefan Vujić je pogodio za 2 gola razlike na 2 minuta do kraja, bili smo nadomak pobede.

Ipak, u poslednji minut ušlo se uz rezultat 30:30, promašili smo napad, ali smo imali 30 sekundi za pobedu, ali je Kukić promašio pobedu. Ostalo je devet sekundi za Ruse, ali ništa nisu uradili.

Sve o sportu pročitajte na portalu Sportske.net

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More