Supruzi Šona Konerija preti zatvor?! Posle smrti glumca isplivali šokantni detalji! (FOTO)

Foto: PrintScreen/YouTube
199

Šon Koneri preminuo je pre nekoliko dana u snu, a njegov pepeo biće prosut u njegovoj omiljenoj državi Škotskoj i na Bahamima, gde je poslednji dugi niz godina živeo i umro, prenosi “Magazin Novosti”.

Njegova udovica Mišelin Rokenbru je izjavila da je to bila poslednja želja legendarnog Džejms Bonda, a ona planira da mu tu želju i ispuni.,

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday Sean Connery! #SeanConnery #August25th #August. Here is Sean with his Partner Micheline Roquebrune

A post shared by SCREAM WARRIORS (@screamwarriors) on

– Čim to bude moguće zbog pandemije, namera am je da odemo sa pepelom u Škotsku i a organizujemo komemoraciju za sve one koji žele da se oproste ood njega. Trenutno ne možemo biti sigurni kada će to biti – rekla je supruga Šon Konerija za strane medije.

Ipak, smrt slavnog glumca nije bacila u senku prevaru njegove suppruge, koja je optužena da je umešana u poresku prevaru vrednu 21 milion funti, oko prodaje kuće u Marbeli.

Glumčevi advokati i gradonačelnik Marbela završili su u zatvoru, a sudija misli da bi se trebalo suditi i Šonovoj supruzi, kao i da joj preti zatvorska kazna, ali i novčana ukoliko bude proglašena krivom za poresku prevaru. Ona je ove optužbe nazvala glupostima.

Izvor Magazin Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More