Ko može da posumnja u Novakovu veličinu posle ove priče?! Đoković rasplakao sve porukom braći sa autizmom! (VIDEO)

TANJUG/ STARSPORTPHOTO/ SRDJAN STEVANOVIC
276

Najbolji teniser sveta neretko ume da oduševi. Sada je to učinio pokazavši koliko je nekada malo našeg truda dovoljno da bi se nekome ulepšao život.

Naime, ova priča počinje u Makedoniji, gde Zoran Mijalkov, otac dva sina – odgaja obojicu trudeći se svakodnevno više nego što to obično očevi čine. Oba sina su mu, naime, autistična.


Saznavši za ovu malu porodicu, koju baš njegovi mečevi čine srećnijim u danima koji su često umeli da budu baš drugačiji, Novak Ðoković je uradio ono što Novak Đoković najbolje i radi – usrećuje druge. Snimio je poruku iz Beograda i poslao je porodici Mijalkov.

 

“Ćao, Petre. Peco, kako si? Šaljem ti jedan veliki pozdrav i jedan veliki zagrljaj iz Beograda, nadajući se da ćemo uskoro da se vidimo i uživo. Ljubim te puno i puno te grlim. Čuvaj se!”, poručio je Nole svom malom navijaču”, preneo je “Blic”!


Kada je porodica Mijalkov dobila ovu video-poruku, sreći nije bilo kraja.

“Za sreću treba malo. Ogromna blagodarnost za Noleta koji ne samo što je najbolji teniser, nego pre svega Čovek sa ogromnom dušom i srcem. Blagodarim od srca i duše što si pomogao da moj sin Petar ima srećne momente i osmehe kao kada te gleda kako igraš. Sila ljubavi”, poručio otac ova dva predivna dečaka.

 

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More