Maljković uputila dirljivu poruku: “Po­be­du po­sve­ću­jem svi­ma u Sr­bi­ji ko­ji se bo­re sa koronom”

Youtube printscreen RTS
150

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković pobedu protiv Turske posvetila je svim ljudima u Srbiji koji se bore sa korona virusom.

Košakašice Srbije sinoć su u Istanbulu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pobedile domaću selekcije 83:76 posle velike borbe i dva produžetka, čime su izborile plasman na šampionat Evrope 2021.godine.

“Za­i­sta ne bih tro­ši­la re­či na ko­šar­ku, ose­ćam po­tre­bu da ka­žem ono što mi je na sr­cu. Ovu po­be­du po­sve­ću­jem svi­ma u Sr­bi­ji ko­ji se bo­re sa ovom bo­le­šću, sa svi­me što se deša­va u ce­lom sve­tu, pa i kod nas, svim zdrav­stve­nim rad­ni­ci­ma. Ve­li­ki broj njih mi je pu­stio po­ru­ku, če­sti­ta­ju”, rekla je Maljković za sajt KS S.

Ona je čestitala svojim igračicama na junačkoj pobedi, a Amerikanki Ivon Anderson poželala je dobrodošlicu.

“Pri­mi­la sam i jed­nu po­seb­nu po­ru­ku od mo­jih pri­ja­te­lja ko­ji le­že u „Are­ni“ bo­le­sni, da su gle­da­li ove na­še dve utak­mi­ce. Na­rav­no, da su se, ko­li­ko je to mo­gu­će i bo­lje ose­ća­li. Mo­ram da če­sti­tam svo­jim košarkaši­ca­ma na ju­nač­koj po­be­di. Ovo je za­i­sta, po­sle dva pro­du­žet­ka, bi­la ju­nač­ka po­be­da. Od pr­ve do po­sled­nje. I da is­ko­ri­stim pri­li­ku da ka­žem: Ivon, do­bro­do­šla u Sr­bi­ju”, zaključila je Maljković.

“Počastvovana sam što sam postala deo tima i države”, Amerikanka ponosna što nosi dres Srbije!

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More