Srbin osuđen u Švajcarskoj zbog stravičnog ubistva jagodinskog boksera! Sledi mu zatvor pa proterivanje iz zemlje

Foto: Pixabay
93

Tridesetsedmogodišnji muškarac iz Srbije osuđen je na 16 godina zatvora zbog ubistva, nakon čega će na petnaest godina biti proteran iz Švajcarske.

Osuđeni Srbin je 2017. godine u jednoj šumi u gradu Sen Galen, ubio srpskog boksera iz Jagodine i potom pokušao da se otarasi tela.

Slučajni prolaznik naišao je na ugljenisan leš muškarca pored kog su kasnije pronađeni i lični dokumenti, koji su takođe izgoreli.

Identifikacija žrtve trajala je danima zbog stanja u kom je telo pronađeno.

A nakon detaljne provere utvrđeno je da se radi o Branislavu Iliću, bokseru iz Jagodine.

Identitet uhapšenog i osuđenog Srbina nije otkriven, a kao motiv ubistva navodi se dug koji je osumnjičeni imao prema žrtvi.

Ubijeni Branislav, prema pisanju medija bio je poznat po brutalnom načinu na koji je naplaćivao svojim dužnicima i u Švajcarskoj je važio za ’opasnog’ momka.

Radi je kao izbacivač u diskoteci ’Fleš’ koja je poznata po čestima sukobima i kao mesto na kom su se okupljali Balkanci.

Prema rekonstrukciji nadležnih organa osumnjičeni Srbin je od svoje žrtve pozajmio novac, koji kasnije nije mogao da vrati.

Da stvar bude još bizarnija, pretpostavlja se da je taj pozajmljeni novac prokockao upravo na aparatima za kockanje koje je posedovao ubijeni Branislav.

Kako nije uspeo da vrati dug, ovaj Srbin je boksera namamio u šumu u kojoj mu je i presudio.

Inače i protiv ubijenog Srbina vođeno je u prošlosti nekoliko procesa zbog nanošenja povreda, a prema pisanju medija, u privatnom okruženju važio je za mirnog porodičnog čoveka.

Iza njega su ostava dvojica sinova iz dva braka.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More