Novi detalji masakra u Beču: Kujtim Fejzulai stigao do centra grada koristeći “Uber”?

Foto: PrintScreen/Fejsbuk
736

Beč je i dalje u grču posle terorističkog napada u kome je stradalo najmanje četiri osobe, a više od 20 povređeno, a tek sada počinju da se otkrivaju neki detalji ovog gnusnog ataka.

Naime, do nedavno nije bilo poznato kako je islamski terorista Kujtim Fejzulai, Albanac iz Severne Makedonije, stigao do lokacije u centru Beča odakle je započeo krvavi pir, prenosi “Telegraf”.

Kako javljaju austrijski mediji, postoje navodi da je napadač došao na mesto zločina koristeći kompaniju za prevoz “Uber”.

Prema pisanju portala “Heute”, vožač “Ubera” je kazao da je te fatalne večeri vozio čoveka koji odgovara opisu Fejzulaja, koji je posle napada na šest lokacija u tom gradu izvršio samoubistvo.

Međutim, ministarstvo unutrašnjih poslova Austrije nije potvrdilo niti demantovalo ovu informaciju, već je saopštilo da u ovom trenutku proveravaju sve činjenice koje se tiču ovog terorističkog napada.
Takođe, ministarstvo je istaklo da će izaći u javnost sa novim informacijama odmah kada stignu do istragom od dokaza.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More