Vučić o Bajdenu i Trampu: “Sa njim imam lično bolji odnos nego sa Trampom. Ali ako me pitate šta bi bilo bolje za Srbiju jasno je…”

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr
65

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da sa izabranim predsednikom SAD Džzefon Bajdenom ima veoma dobar, pristojan odnos, ali i da je jasno i danas šta bi bilo bolje za Srbiju.

Vučić je sinoć, u “Ćirilici” TV Hepi, kazao da je Bajden jedan od ljudi koji je uvek fantastično pripremljen za sastanke.

Podsetio je da nije tako davno kada je Bajden posetio Srbiju, da je to bilo pre samo pet godina.

“Sa njim imam lično bolji odnos nego sa Donaldom Trampom. Ali ako me pitate šta bi bilo bolje za Srbiju jasno je, pošto su demokrate učestvovale u oduzimanju Kosova, a Tramp je time bio manje opterećen”, objasnio je on.

Vučić se osvrnuo i na svoju posetu Beloj kući rekavši da nije bio ponižen, već uvažavan.

“Bio sam primljen i na bilateralni sastanak, a stolica na kojoj sam sedeo nije bila lošija od ove večeras. Čovek sebe samo svojom glupošću I lošim ponašanjem može da unizi. Ne time na kojoj će stolici da sedi. Ali morali su da pronađu nešto negativno”, naglasio je on.

Vučić je izrazio uverenje da je izgradio poštovanje za Srbiju, jer i kada ga napadaju govore s poštovanjem.

“Sa nama se više ne sprdaju, a sa nama su se ranije sprdali u regionu”, podsetio je on.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More