Srpska lista objasnila kako su Albanci obmanom hteli da „proguraju“ zakon

Foto: Srpska lista, logo
386

PRIŠTINA – Srpska lista saopštila je da je na današnjoj sednici skupštine u prištini predsedavajući Džavit Haliti pokušao da obmanom uračuna glasove poslanika Srpske liste kao podršku zakonu o notarima, a koji su poslanici Srpske liste više puta kritikovali jer ne uvažava interese srpskog naroda.

Haliti je umesto elektronskog glasanja, gde po pravilu svako ima mogućnost da izrazi svoj stav, rekao da se smatra kako su svi poslanici u sali glasali za, te da je zakon usvojen.

Poslanici Srpske liste su oštro protestovali i upozorili da je prekršen poslovnik i da Srpska lista ne dozvoljava da se obmanom usvajaju zakoni.

Srpska lista ostaje odgovorna opozicija koja će uvek podržati zakone koji su u interesu Srba i svih građana, ali nećemo dozvoliti da neko obmanom usvaja zakone koji nisu u interesu našeg naroda, navedeno je u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More