Udaje se unuka princeze Jelisavete Karađorđević: Mom vereniku ne smeta moja prošlost!

Foto: PrintScreen/YouTube/TV People
99

Indija Oksenberg, ćerka holivudske glumice Katarine Oksenberg i unuka princeze Jelisavete Karađorđević, mesecima unazad je u središtu interesovanja svetske javnosti zbog sudskog procesa koji je donedavno vodila sa Kitom Ranijerijem, vođom zloglasnog kulta NXIVM.

Njemu je nedavno pročitana presuda po kojoj će ostatak života provesti iza rešetaka, a praunuka kneza Pavla je u poslednjem intervjuu istakla da je tako dugo ćutala o svemu ovome zbog brojnih ucena, prenosi “Blic”.

– Nisam se plašila da će me ubiti, ali sam se bojala jer su imali informaciju kojom su mogli da me ucenjuju. Ipak, vredelo je ne ćutati. Ukrali su mi najlepše godine mladosti. Mnoge noći sam provela tužna, razmišljajući o izgubljenim prilikama: da se viđam sa prijateljicama koje su se udale, koje su imale decu, završile fakultete… a ja zatvorena u sekti – izjavila je Indija za “Hello”.

Osim toga, Oksenbergova je otkrila i kakvi su njeni dalji planovi.

– Da uzmem odmor, “isključim” se iz tehnologija i sa verenikom odem na putovanje. Nameravamo da se venčamo, da, želim da se udam i postanem majka. Moj verenik je sjajan čovek. Mnogo mi je pomogao. Ne osuđuje me, niti mu smeta moja prošlost. Okrenut je isključivo budućnosti – dodala je Indija.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More