Najluđi Trampov strah: Pao je na kolena, mislio je da će ga prepoloviti!

(AP Photo/Evan Vucci, File)
74

Američki predsednik Donald Tramp, o tome mediji pišu već četiri godine unazad, boji se svakakvih bizarnih stvari, ali sada je otkrivena najluđa.

Strani mediji su već pisali o tome da Tramp ima panični strah od mikroba i grinja (možda je zato otkada je počela pandemija savetovao ljude da se dezinfikuju i spolja i iznutra, i to što jačim sredstvima), kao i o njegovoj opsesiji ajkulama od kojih se toliko užasava da je čak izjavljivao i da se nada da će sve ajkule umreti, kako je pisao Gardijan.

Ipak, poslednja u nizu Trampovih ludačkih fobija izazvala je masovnu reakciju na društvenim mrežama; Tramp se, navodno, boji lasera. I to se plaši da će ga laseri preseći na pola, kao na filmu, prenosi “Nova.rs”.

U kolumni za The Scotsman, profesor Džo Goldblat je naveo da je njegova firma sarađivala sa Trampom devedesetih na otvaranju rizorta i kazina u Nju Džerziju koji je kasnije postao jedan od Trampovih propalih poslova.

Njegova omiljena pesma “Eye of the Tiger” je treštala sa zvučnika, a kada su zeleni snopovi svetlosti lasera zatreperili preko njegovog stomaka, kako prenosi Indy100, Tramp je pao na kolena jer se uplašio da će ga laser prepoloviti. Da, prepoloviti. Kao u filmu o Džejms Bondu.

Internet je, naravno, oduševljen ovom pričom, a među najpopularnijim komentarima je svakako onaj: “Ko bi rekao da je laser sve što je potrebno da bi se potčinio Tramp?”

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More