Bregina vanbračna ćerka živi u Austriji, daleko od očiju javnosti i sa ocem je u odličnim odnosima (FOTO)

Foto: Youtbe/printscreen
541

Legendarni frontmen Bijelog dugmeta Goran Bregović ima vanbračnu ćerku koju je priznao i sa kojom je danas u odličnim odnosima.

Jednom prilikom Goran Bregović ispričao je da mu se strast prema ženama rodila sa svega 17 godina kada je svirao u jednom striptiz baru i bio ponosan što ima prilike da vidi više golih žena nego njegovi vršnjaci tada.
U to vrijeme, uplovio je u vezu sa javnosti nepoznatom Jasenkom, koju je upoznao dok je svirao u striptiz klubu. Bregi se ljubav sa Sarajkom Jasenkom koja se bavila plesom i rođenje kćerke desilo u ranim dvadesetim. Iz te ljubavi rodila se njegova prva kćerka Željka i tako u ranim dvadesetim postao je otac.

Da Željka sa porodicom živi u Austriji i fizički veoma podseća na slavnog oca. Završila je studije dizajna, a prije 17 godina rodila je kćerku Bjanku i tako poznatom muzičaru podarila prvo unuče.
Najstarija naslednica Gorana Bregovića drugi put je postala mama pre nekoliko godina kada je dobila još jednu kćerku.

Žejka se ne eksponira u medijima i ne bavi se javnim poslom, a kako se pisalo, sa ocem je u sjajnim odnosima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljka Bregovic (@shelly31ja)


Poznato je da iz bračne zajednice sa Dženanom Bregović, Goran ima tri ćerke – Emu, Lulu i Unu.

Ako se gleda Bregino poreklo, po ocu je Hrvat, a po majci Srbin, supruga mu je muslimanka, a sve tri ćerke su različite veroispovesti.

 

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More