Bivša tužiteljka SAD najavila preispitivanje strano mešanje u američke izbore pa pomenula SRBIJU I CIA-u (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
251

Bivša savezna tužiteljka i advokat Sidni Pauel govorila je o izbornoj prevari u Sjedinjenim Američkim Državama, te najavila nove tužbe za izborne neregularnosti do kraja sledeće nedelje.

Govoreći o stranom mešanju u proces američkih izbora, bivša tužiteljka je spomenula ni manje ni više – Srbiju.

Bivša pomoćnica okružnog tužioca u Teksasu koja sada radi za Trampovu kampanju kao istražitelj izborne prevare, kaže da sumnja da je u izbornu prevaru u SAD umešana i Agencija CIA.

U razgovoru za američki “Newsmax”, bivša tužiteljka je govorila o kupovini glasova, milionima mrtvih glasača, te promenama u brojanju glasova.

Istakla je i kako su glasačke mašine izbrisale čak sedam miliona glasova, koje je navodno dobio aktuelni predsednik Donald Tramp.

U PASUSU IZNAD JE BIO VIDEO SNIMAK GOSTOVANJA SINDI PAUEL NA NEWSMAX TV, KOJI JE U MEĐUVEREMENU UKLONJEN SA TVITERA!

Pauel je najavila i nove tužbe za izborne neregularnosti do kraja sledeće nedelje.

“Spremićemo tužbe što je pre moguće, a u međuvremenu ćemo prikupljati dodatne dokaze”, rekla je Pauel.

Dodala je i da se ti dokazi odnose na znatno strano mešanje u američke izbore.

Usledilo je pitanje voditelja: “Uključujući Kinu?”

“Da. Kinu, Iran, Srbiju, Lihtenštajn i druge zemlje”, odgovorila je ona.

Ona je iznela i tvrdnju da su Venecuela i njen pokojni predsednik Ugo Čavez bili umešani u skandal sa biračkim automatima „Dominion“.„Još jedna pogodnost za koju je ’Dominion‘ stvoren je ono što bih nazvala izbornim osiguranjem. Zbog toga ga je Hugo Čavez i stvorio. Ali se pitam odakle mu tehnologija, odakle dolazi. Jer mislim da su to ’Hamer‘ i ’Skorkard‘ iz CIA“, rekla je Pauleova „Njuzmaks“ upućujući na navodni superkompjuter u „dubokoj državi“, koji je poznat pod nazivom „Hamer“, i softver pod nazivom „Skorkard”, koji navodno koristi obaveštajna agencija za promenu broja glasova.

„Pitam se kolika je zapravo uloga Agencije CIA u pokretanju ove vrste programa za početak upotrebe u drugim zemljama“, dodala je ona.

„Biblijsko“ otkrovenje

Pauelova je rekla da je Trampov pravni tim u procesu pripreme nove tužbe u vezi sa prevarama u izborima u državi Džordžija, obećavajući da će otkrića biti „biblijske prirode“.

„Nadamo se da ćemo ga ove nedelje pripremiti za podnošenje i biće biblijsko“, rekla je ona.

„Džordžija je izuzetno loša. Imamo usitnjene glasačke listiće, bačene u vreće za smeće, lažu ljudi koji rade u centru, zamenjuju se glasovi, pokreću algoritmi. Svaka prevara koju možete da zamislite, desila se u Džordžiji“, ukazuje Pauelova.

„Dominion voting sistems“ ima sedište u Torontu u Kanadi i Denveru u Koloradu, SAD, a svoje proizvode prodaje uglavnom u te dve zemlje, kao i u Srbiji. Prošle nedelje kompanija je izdala saopštenje u kojem je „kategorično“ negirala da je bilo „prebacivanja glasova“ ili „softverskih problema“.

Podsetimo, aktuelni predsednik SAD i dalje osporava rezultate izbora na kojima je pobedu odneo demokrata Džo Bajden.

Za Bajdenovu pobedu u Mičigenu članovi Trampovog tima su okrivili softver koji je brojao glasove. Mašina je delo kompanije “Dominion Voting Systems” u kojoj rade programeri iz Srbije.

Njihov posao je da osmisle softvere koji se koriste za elektronsko glasanje, uglavnom u Americi, Aziji i Kanadi. Kompanija ima i predstavništvo u Srbiji.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More