Odluka da odu u SAD ih skupo koštala: Megan i Hari ostali bez krova nad glavom u Velikoj Britaniji

Foto: PrintScreen/YouTube
122

Megan Markl (39) i princ Hari (35) odrekli su se početkom godine svojih kraljevskih titula i dužnosti, te odlučili da će živeti dalje izvan sigurnosti, ali i tradicionalnih obrazaca monarhije.

Britanski mediji objavili su kako su Megan i Hari upravo i službeno ostali bez svoje rezidencije, koja im je svojevremeno bila idealan dom, u koji su puno uložili, prenosi “Telegraf”.

S njihovim odlaskom iz porodici i zemlje, Frogmor Kotaž pripao je Harievoj sestrični, princezi Evgeniji (30), koja iščekuje bebu sa suprugom Džekom Bruksbenkom (34).

Kako prenose strani mediji, sve stvari bivših stanara iznesene su u gluvo doba noći, gotovo u tajnosti, te su poslate Megan i Hariju u Kaliforniju.

Novi stanari već su se uselili i nisu više želeli da čekaju.

Frogmor Kotaž na papiru ostaje britanska rezidencija vojvoda od Saseksa, no šanse da će se oni koji su se donedavno tom titulom dičili u javnosti, u nju ikada vratiti gotovo su ravne nuli.

Njihov dom sad je u SAD-u, a prilikom poseta Velikoj Britaniji moraće da odsedaju na nekoj drugoj adresi.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More