Srpski predstavnik dečije Evrovizije Petar Aničić: Nadam se da će me Srbija podržati (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
117

Predstavnik Srbije na Dečijoj Evroviziji Petar Aničić izjavio je u Danu uživo, govoreći o samom takmičenju, da je “najbitnije da je glasanje besplatno i da Srbija može da glasa za svog predstavnika”. “Animirao sam drugare, redovno sam aktivan na Instagramu, ja se nadam da će Srbija da podrži mene i sledeće takmičare u budućnosti i da ćemo moći da dobro prođemo”, kaže Petar Aničić.

U nedelju se u Poljskoj održava Dečija Evrovizija. Predstavnik Srbije je Petar Aničić, koji će nastupiti sa pesmom Otkucaj. Ono što Dečiju Evroviziju razlikuje od one za odrasle je to što i Srbija može da glasa za svog predstavnika.

Aničić kaže da je u Poljsku otišao samo na kratko, da bi snimio svoj nastup.

“Bilo je divno. Kad sam otišao u poljsku televiziju da snimim nastup, malo sam se uspaničio, ali ljudi su tamo bili pozitivni i fini i olakšali su mi”, kaže on.

Kaže da mu je žao što zbog aktuelne situacije sa pandemijom neće moći da se održi takmičenje “uživo”.

“Prethodni takmičari su mi rekli da neću osetiti to što su oni osetili. Što se tiče drugara, mi se družimo na mrežama, snimamo lajvove, svakako se družimo”, kaže Aničić.

Govoreći o samom takmičenju, objašnjava da je najbitnije da je glasanje besplatno i da Srbija može da glasa za svog predstavnika.

“Glasanje počinje 27. novembra na sajtu, traje do 29. novembra u 17h, dok ne počne Dečija pesma evrovizije, a posle svih numera, glasanje se otvara na 15 minuta”, kaže.

Ističe da, iako su takmičari bili divni, Srbija nije prolazila dobro na tim takmičenjima.

“Animirao sam drugare, redovno sam aktivan na Instagramu, ja se nadam da će Srbija da podrži mene i sledeće takmičare u budućnosti i da ćemo moći da dobro prođemo”, kaže Petar Aničić.

Izvor N1
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More