Bivši fudbaler dovodi LEJDI GAGU na Jahorinu: “VODIĆU JE NA SELO DA PEČEMO RAKIJU” (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen
211

Slavna pevačica Lejdi Gaga će, prema rečima fudbalskog menadžera i bivšeg fudbalera Ognjena Koromana, u januaru doputovati na Jahorinu, gde će je on ugostiti.

– Ne mogu sve da vam otkrivam, ali radi se o privatnoj poseti i zbog toga nije za javnost. Tačno vreme njenog dolaska neće nigde biti objavljeno – rekao je Koroman za “Kurir” i ispričao kako se upoznao sa pevačicom.

Foto: PrintScreen/YouTube

– Bilo je to davno, zatekli smo se u jednom noćnom klubu u Londonu. Ona je bila s prijateljima, ja sa svojim saigračima. U početku nisam skapirao ko je ta osoba, pa su mi rekli. Zezali smo se celo veče i razmenili kontakte, ne samo s njom nego sa celim njenim timom. Čuli smo se nakon njene posete u Beogradu, još tada sam joj rekao da mora da dođe i popije našu rakiju s Romanije – naveo je Ognjen.

Bivši fudbaler je zatim dodao da će pevačicu voditi na selo da peku rakiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

– Pozvao me je naš zajednički prijatelj i rekao da bi došlo njih nekoliko, ali u strogoj tajnosti. Samo da utanače vreme i sa ekipom će doći na Jahorinu. Vodiću Gagu na selo da pečemo rakiju – rekao je Koroman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Koroman.Ogy (@koroman.ogy)

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More