I Jelena i Ivan imali krizu, ceo BALKAN navijao za njih a evo kako su odlučili da jedno drugom ipak daju još jednu šansu

Foto: Instagram/printscreen
62

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, međutim i njihova ljubav doživela je teške trenutke, o kojima izbegavaju da pričaju, piše “Blic”.


Oni su otpočeli romansu 2008. godine. Tokom jedne romantične šetnje na crnogorskom primorju, nasmejani par je viđen zajedno i ceo Balkan je ubrzo čuo da su Ivan i Jelena zaljubljeni jedno u drugo.

Nakon godinu dana medije su preplavile informacije da je ipak došlo do kraha ove velike ljubavi, a nijedno od njih dvoje nije želelo da komentariše navode. To je pak potvrđeno kada se Tomaševićeva nije pojavila na Ivanovom koncertu u Domu sindikata, a njegova izjava bila je suzdržana.

– Jelenu ne treba očekivati – rekao je tada.

Mnogi su navijali da se romansa nastavi, a to se dogodilo tek godinu dana kasnije, kad su shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

Nastavili su da budu zajedno tajanstveno, baš kao i na samom početku veze, sve dok 21. juna 2011. godine u Londonu nije usledila velika prekretnica. U trenucima kada čak ni najbliži nisu znali da su obnovili romansu, glumac i pevačica su se u Engleskoj – verili.


Usledilo je svadbeno veselje krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice, a mlada i mladoženja su se odlučili da baš u Gornjem Milanovcu stanu pred oltar, jer je Ivan iz Užica, a Jelena iz Kragujevca, pa da im se svatovi ne bi ljutili jer su došli na “tuđi teren” – našli su se na pola puta.


U braku su dobili ćerkicu Ninu, koja je centar njihovog sveta.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More