Maradona nije krio koliko voli srpskog teniskog asa, ovako se Nole oprostio od “fudbalskog boga” (FOTO)

Foto: Tanjug/ AP Photo/Frank Augstein
84

Dijego Maradona preminuo je u sredu od posledica srčanog udara i čitav svet tuguje za fudbalskom legendom.

Maradona nikada nije krio koliko voli srpskog tenisera.

Argentinac je na Instagramu pratio jednog Srbiina, a to je bio Novak Đoković, prvi teniser sveta.

– Nole, mnogo te volim jer si ti broj jedan. Vidimo se u Dubaiju ili u bilo kom drugom delu sveta, jer si ti veliki čovek i zato te mnogo volim – rekao je Maradona pre nekoliko godina.

Novak Đoković je jedan u nizu poznatih osoba koje su volele Maradonu i on se od Dijega oprostio okačivši njihovu zajedničku sliku na “Instagram stori”.

Iako je često umeo da kaže da je Švajcarac najveći svih vremena, tu nije pravio pitanje, temperament mu se poklapao sa Novakovim, naravno, što nikad nije propuštao da pomene – iznad svega je gajio neizmerno veliko poštovanje i divljenje prema Srbinu kao igraču.

Sretali su se nekoliko puta, na “Novakovom terenu”, na turnirima, čak i na treninzima, nekad je dolazio na mečeve samo da bi gledao našeg asa.


Za Đokovića nije navijao jedino kada je Srbin igrao protiv Argentinaca, kao skoro sa Švarcmanom u finalu Rima. Tada je poslao poruku svom zemljaku.

– Čestitke, mali! Igraš na odbojkaškoj mreži i sada si u finalu. Za mene, ti si već šampion – napisao je Maradona Švarcmanu.

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More