Isplivao novi detalj koji je prethodio Maradoninoj smrti, lični lekar je napravio fatalnu grešku!

Foto: Tanjug/ P Photo/Matt Sayles
146

Tri dana nakon smrti slavnog argentinskog fudbalera Dijega Armanda Maradone pojavila se nova informacija koja ukazuje da veliki propust El Pibeovog ličnog lekara.

Maradonin advokat je dan nakon Dijegove smrti u saopštenju naglasio da je hitna pomoć kasnila, a nakon se klupko dodatno odmotalo otkriven je i uzrok kašenje.

Prema pojedinim saznanjima, Maradonin lični lekar Leopold Luke propustio je priliku da prilikom poziva hitne pomoći navede koja osoba je bolesna.

“Da li možete da pošaljete ambulantna kola u kvart San Andres?” – rekao je Luke nakon što su ga Maradonini najbliži obavestili da se ovaj nalazi u kritičnom stanju.

A zatim je naveo da je lekarska pomoć potrebna muškarcu od 60 godina koji ima srčanih tegoba, niti jednog trenutka nagaviši da je reč o Maradoni.

Ostaje pitanje da li bi nešto ažurnija intervencija lekarske ekipe pomogla da se kritično stanje Maradone vrati u normalu.

Propust je svakako napravljen, a za popravni je kasno.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More