Vučić: Srpski zdravstveni sistem nije pukao

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr
95

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da srpski zdravstveni sistem nije pukao, kako to pojedini tvrde, ali da jeste u teškoj situaciji i da uprkos tome napreduje, zahvaljujući herojima u zdravstvu koji pomažu svoju državu, za razliku od ovih drugih koji gledaju samo da joj naškode.

Na pitanje kako komentariše to što je anesteziolog Rade Panić rekao da je naš zdravstveni sistem zvanično već pukao i kritkovao i članove Kriznog staba, Vučić je rekao:

“Da nisam predsednik odgovorio bih brutalno, ovako samo – sramota, naš zdravsteni sistme je u teškoj i komplikovanoj situaciji, ali napreduje svakog dana i rađa junake i heroje svakoga dana”.

Vučić je zahvalio svim tim ljudima koji žele da pomognu svojoj državi, umesto da gledaju kako da sruše svoj zdravstveni sistem i državu.

Dramatično u Srbiji: “Zdravstveni sistem je ‘pukao’! U svom profesionalnom veku nisam očekivao da neću imati mesta za ljude!”

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More