Tinejdžer iz Argentine traži ekshumaciju Mardoninog tela! Ako bude u pravu to će biti senzacija (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Nataća Pisarenko
67

Santjago Lara, tinejdžer iz Argentine, ovlastio je svog advokata da zatraži iskopavanje tela nedavno sahranjenog Dijega Armanda Maradone.

Tako je sudu u La Plati podnet zahtev za autopsiju i DNK analizu, a sve sa ciljem da se utvrdi da li je proslavljeni fudbaler biološki otac Santjaga Lare.

Naime, devetnaestogodišnjak veruje da je Maradonin sin, a prvo put je počeo o tome da govori 2014, kada je imao samo 13 godina, prenosi portal Infobae.

Njegova majka, Natalija Garat, bila je konobarica. Ona je preminula 2006. godine od raka pluća, a sa Maradonom je, navodno, imala vezu koja je trajala čak sedam godina, uz povremene prekide.

Više puta je, za Dijegovog života, Lara pokušao da dođe do sudske nagodbe, mada bez uspeha.

“Majka mi je umrla kad sam imao tri godine. Neposredno pre nego što je preminula, rekla je advokatima da mi je Dijego otac. Samo hoću da znam istinu, novac me u ovom slučaju ne interesuje. Znam da ovo neće biti popularno u Argentini, ali šta drugo mogu da uradim sada”, rekao je on za Telemundo.

Podsetimo, Maradona je preminuo u 60. godini od posledica srčanog udara, a zbog njegove smrti proglašena su tri dana žalosti u Argentini.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More