Čačak drma „Tviter skandal“, gradonačelnik traži smenu direktora

oto: Youtube/Printscreen/OzonPress
516

„Ako su istiniti navodi koji su plasirani da je na svom Tviter profilu uradio to što mu se pripisuje, ja više nemam dilemu: to je skandal! Neko ko radi u prosvetnoj ustanovi, u Domu učenika srednjih škola, gde borave mladi u razvoju, u pubertetu, neko ko je u sistemu prosvete, otac četvoro dece, za mene je to neshvatljivo i neprihvatljivo“, rekao je gradonačelnik Čačka.

Todorović očekuje da se u slučaj „uključi“ prosvetna inspekcija i da policija utvrdi da li je direktoru „hakovan profil“ ili nije.

Ako jeste, gradonačelnik smatra da je ostavka najmanje što direktor Doma treba da uradi.

Međutim, predsednik Skupštine Čačka Igor Trifunović, iz Srpske napredne stranke, je ranije izjavio da ne vidi ništa sporno u objavama direktora i da „svi imaju različite sklonosti i da bi trebalo da se ceni rad i njegovo dosadašnje zalaganje“.

Mislim da smo na društvenim mrežama preplavljeni raznoraznim sadržajima i ne znam da li to treba da bude čin da neko podnese ostavku. Mediji i društvene mreže duboko su zadrle u privatan život svih nas i da se pomno prati svaki korak, svaka objava. Stvar je u tumačenju kako neko nešto protumači, svi imamo različite sklonosti , mislim da treba da se ceni rad i zalaganje“, rekao je Trifunović.

Da podsetimo, pre nekoliko dana u dnevnim novinama objavljen post sa Tviter naloga direktora čačanskog Doma učenika Lekića, na kome su fotografije polugolih devojaka sa lascivnim komentarima.

Lekić je prvo izjavio novinarima da mu je Tviter profil hakovan, ali je potom rekao da se radi o objavama iz 2017. godine, u vreme dok još nije bio direktor Doma učenika.

 

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More