“Naučnici su nam rekli da će se OVO dogoditi”, slavni glumac o proročkim scenama iz filma o PANDEMIJI! (FOTO, VIDEO)

Foto: PrintScreen/Instagram Jude Law
68

O filmu “Contagion” iz 2011. nikad se nije govorilo više nego danas, uprkos tome što je prošla gotovo čitava decenija otkako je emitovan.

Naime, film prati epidemiju novog smrtonosnog virusa koji se širi velikom brzinom, dok naučnici pokušavaju da mu stanu na put. Cela situacija neverovatno podseća na onu kojoj danas svedočimo. Proročki, zar ne?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jude Law (@lawjude)

O ovoj koincidenciji progovorio je i jedan od glavnih glumaca u filmu Džud Lou. On je za magazin “GQ” rekao da se još tada očekivalo da će se desiti situacija nalik ovoj današnjoj.

“Znalo se da će se to dogoditi”, prokomentarisao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jude Law (@lawjude)

On je otkrio kako su mu naučnici koji su bili prisutni na setu kao stručni saradnici ispričali da je izvesno da će se situacija iz filma dogoditi i u stvarnom životu.

“Vrhunski naučnici koji su radili sa nama bili su iskusni i znali su šta ih očekuje. Rekli su nam da će se to dogoditi, samo je pitanje trenutka. Sve što su opisivali imalo je smisla, a tačno tako se i dogodilo. Kad sam na početku 2020. čuo šta se događa u Kini, a posle i u celom svetu, nažalost nisam bio iznenađen”, istakao je Lou.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More