Melanija okitila Belu kuću: Sve snimila ali ovo joj Amerikanci neće lako oprostiti ! (FOTO, VIDEO)

(AP Photo/Andrew Harnik)
434

Supruga aktuelnog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donala Tramp, Melanija Tramp, pohvalila se na Tviteru kako je ukrasila Belu kuću pred dolazeće božićne i novogodišnje praznike.

Kako je navela, tema ovogodišnje dekoracije bila je “Amerika, lepota”.

Prva dama Amerike otkrila je ukrase u crvenoj, zlatnoj i beloj boji kojima su okićene prostorije unutar Bele kuće, prenosi “Telegraf”.

– Tokom ovog posebnog dela godine, oduševljena sam što mogu da podelim sa vama “Ameriku, lepotu” i odam počast našoj velikoj naciji. Zajedno, slavimo ovu zemlju za koju smo svi ponosni što možemo da kažemo da je naš dom – objavila je ona na Tviteru.

During this special time of the year, I am delighted to share “America the Beautiful” and pay tribute to the majesty of our great Nation. Together, we celebrate this land we are all proud to call home.

(AP Photo/Andrew Harnik)

Uz fotografije, objavljen je video snimak kako Melanija obilazi dekoracije uz melodiju koja asocira na božićne i novogodišnje praznike.

Podsećanja radi, Melanija se pre nekoliko dana našla na udaru javnosti. Naime, pohvalila se na Tviteru kako se raduje ukrašavanju Bele kuće, ali su je ubrzo kritikovali korisnici društvenih mreža koji su se prisetili njene izjave od pre dve godine, kada je, ne znajući da je snimaju, rekla da “nikoga nije briga za Božić i dekoraciju”.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More