Madonu osuđuju što je u vezi sa skoro četiri decenije MLAĐIM momkom: Nadam se da ti je ovo SIN (FOTO)

Foto: PrintScreen/YouTube
138

Svaki put kad je za svoje 62 godine Madona imala šemu s dosta mlađim muškarcem, svi svetski mediji, a i njeni obožavaoci, zaprepašćeno su pisali o tome kao da joj je niklo treće oko.

Ovih dana je opet na tapetu zbog 26-godišnjeg plesača Ahlamalika Vilijamsa. I dok je kraljica popa “besprizorna”, “gadna” i poručuju joj da treba da je bude stid, slična fotka Vensana Kasela, sa 30 godina mlađom suprugom u krilu, francuskom glumcu je donela samo komentare tipa – bravo, legendo, piše “Nova.rs”.

I na portalima i društvenim mrežama ljudi i dalje imaju dvostruke aršine, čak i kad komentarišu da svako treba da gleda svoja posla i da godine nemaju veze, činjenica je da se veze s velikom razlikom i dalje percepiraju drugačije u zavisnosti od toga da li ste Madona ili Vensan, žena ili muškarac.

Neki od komentara na fotografiju Madone koja sedi u Ahlamalikovom krilu su: nadam se da ti je ovo sin, a ne dečko, što je starija bira samo još mlađe, kako žena koja je prešla 60. može biti u vezi s ovako mladim dečkom, to je suludo i neprimereno.

Kasel koji ima 53 godine pre nekoliko dana je uslikan na jednoj brazilskoj plaži sa suprugom Tinom Kunaki, i tad je nastala fenomenalna fotka na kojoj mu ona sedi u krilu, a on pokušava da uhvati savršeni kadar. Frajer, pravi muškarac, zavide mu i klinci, sad je napokon jasno zašto je ostavio Moniku… To su bili komentari na Vensana i njegovu idilu na plaži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TINA KUNAKEY (@tinakunakey)

Za žene koje su u vezi s mlađim muškarcima imamo čak i dva termina koja se koriste – cubbing i nešto rasprostranjeniji – kuguarka. Za ženu mora da postoji fioka u koju ćemo je smestiti iako smo stubove srama prividno srušili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TINA KUNAKEY (@tinakunakey)


Cubbing je veza između starije žene i daleko mlađeg muškarca, ali je razlika u poređenju sa poznatim terminom “kuguarke” u tome što mlađi ljubavnik “lovi”, a žena u godinama je “ulov”. Kuguarke, s druge strane, prve osvajaju i to obično neiskusne, nesigurne i nespretne mladiće.

I sad ćete se iznenaditi. Reč za muškarca koji je u vezi sa dosta mlađom ženom takođe postoji, ali gotovo smo sigurni da niste ni čuli za nju – manther. To što je ovaj izraz nepoznat dovoljno govori o tome kako i tradicionalna i manje tradicionalna društva gledaju na istu stvar iz dva rakursa i i dalje morališu isključivo kad su žene u pitanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More